5 jaar Add attention

Vandaag bestaat Add attention 5 jaar.

Wat heb ik genoten zoveel enthousiaste opdrachtgevers mogen adviseren en leuke mensen mogen helpen om oprechte AANDACHT te verankeren in beleid ( organisatie advies) in processen ( implementatie) en in gedrag ( workshops en trainingen).

5 jaar vol ontwikkelingen.

Hospitality werd Guestexperience, verbreed naar Customer Experience (CX), aangevuld met Employee Experience (EX) en bovenover naar Experience Management waar we nu spreken van Human Experience (HX) .

Vele wetenschappers en goeroes op het vakgebied staan in mijn boekenkast, en bestanden vol met artikelen, workshops en webinars helpen mij mijn passie professioneel op actueel niveau te blijven ontwikkelen.

Vind je het niet jammer dat je als zzp-er in je eentje bent? Wordt me weleens gevraagd.

Ja soms, maar daarom steek ik graag energie in samenwerkingsverbanden, zowel om omvangrijke of specifieke klantvragen te kunnen beantwoorden als voor mijzelf is dit heel waardevol. Vakgenoten, zijn mijn collega’s om mee te sparren, te lachen of samen te groeien, kennis en kunde te delen in nieuwe trajecten.

En ja, 2 jaar Corona, met alle lockdowns vond ik geen feestje, online experience overtreft nooit de live experience, maar het biedt ook perspectieven.
Programma’s waarin je in een serie korte digitale meetings, opdrachten deelt en toewerkt naar uiteindelijk een live trainingsmoment, blijken heel goed te werken.
Bewustwording, acceptatie en concreet overgaan tot nieuw gedrag, lukt echt goed met deze methodiek.
Online projectbegeleiding en coaching is ook anders dan live, maar het kan wel en het is ook efficiënt.

Kortom vernieuwing genoeg in 5 jaar tijd.

Heb je nog een verlanglijstje voor deze verjaardag vroeg iemand. Daar moest ik even over na denken en ja ik weet wel iets.
In een parttime interim job, even een paar maanden full focus met een (experience) verandermanagement uitdaging aan de slag, dat lijkt me gaaf. Wie weet…
Maar ook de ad hoc opdrachten geven nog steeds heel veel voldoening en blijf ik zeker doen.

Vandaag wil ik iedereen, die de afgelopen 5 jaar betrokken was bij Add attention in alle vormen van samenwerking, hartelijk danken voor alle mooie opdrachten die we hebben uitgevoerd. En ik zeg bewust we, want ik kom nooit ergens om alleen een kunstje te doen. Resultaten behaal je uitsluitend als je er samen, opdrachtgever én opdrachtnemer, tijd voor neemt en voor gaat en er samen voor zorgt dat het organiseren van oprechte AANDACHT bijdraagt aan een leukere wereld voor iedereen.

Op naar het volgende lustrum! Ga je mee?

Annelies Raaijmaakers

Add attention
Reach results, Beyond expectations