Passie voor gastvrijheid en beleving


Het optimaliseren en organiseren van zowel klantbeleving, als medewerkersbeleving zijn altijd al mijn belangrijkste speerpunten geweest en met “klant” bedoel ik dan zowel de interne als de externe relaties van een organisatie.

Ik geloof in de unieke waarde van mensen. Hun drijfveren en verwachtingen zijn de pijlers van mijn werk.

Kort samengevat ben ik een professional met ruime ervaring in commerciële - en stategische management functies bij multinationals en MKB bedrijven. Vooral organisaties waar oog is voor mensen spreken mij bijzonder aan. Er wordt hard gewerkt, samenwerking loopt veelal door alle organisatielagen heen en de trots is er groot. Evenals de drive om van goed naar beter naar best te komen is sterk aanwezig!

Ik ben actief in allerlei sectoren. De bedrijven waar ik me voor in heb gezet zijn onder meer Shell, G4S, Alliander, HDI Global SE, the Netherlands, APMT, Start People, Elsevier, Oceanco, Ijsselland ziekenhuis, HumanCapitalCare, Cordaan. Een variatie van (non) profit organisaties, van MKB tot multinationals, in alle branches. Mijn klantcontacten liggen op alle niveaus en in de volle breedte. Ik ben vooral een bouwer, ontwerp graag strategie, en ik begeleid met veel plezier de implementatie en de borging van de continuïteit.

Aandacht is onmisbaar in iedere organisatie en helpt om het verschil te maken, dat weet ik zeker...

Als we aandacht verankeren in ons dagelijks denken en doen, realiseren we mooiere belevingen en een betere samenleving, daarom begon ik

Add attention

Annelies Raaijmaakers- Bredius