Vakantiebeleving

De vakanties breken weer aan en we gaan weer veel nieuwe belevingen ervaren. We kijken er allemaal naar uit. Leuke plaatsen ontdekken, nieuwe gerechten uitproberen in authentieke restaurantjes. En vooral genieten van de verrassingen die onze vakantiebestemming te bieden heeft.

Hoe ziet uw customer journey eruit, als passagier van de luchtvaartmaatschappij, bezoeker van de luchthaven, gast bij de accommodatieverschaffer? Heeft u van tevoren alles zodanig voorbereid dat u weet wat u kunt verwachten of heeft u bewust ruimte gelaten voor verrassingen?

Eén ding is zeker u gaat nieuwe herinneringen maken. U gaat genieten van de Aandacht die u mag geven en ontvangen, de gastvrijheid die u geboden wordt. Of u gaat zich misschien verbazen of storen aan “lands wijs lands eer” omdat u het anders had verwacht of gewend bent.

U gaat mensen leren kennen die bijzonder zijn, of die bijzondere dingen doen vanuit hun cultuur, dingen die u waardeert of waarover u zich verwondert. U laat zich in beweging zetten en doet mee aan activiteiten, die u in het dagelijks leven niet zo snel zou doen. En u gaat zeker uw ervaring delen bij terugkomst.

U hoopt dat aan uw basis wensen voldaan wordt, u wilt genieten van de rust en gemak en u kijkt vooral uit naar de plezierige onverwachte dingen die op uw pad komen. Deze ingrediënten dragen bij aan de waardering van uw vakantiebeleving.

Wie weet komt u geïnspireerd terug en start u vol energie met de aanpak van de klantbeleving in uw business. Want u gunt uw klanten toch ook de beste ervaring in hun, customer journey, de contacten met uw organisatie. En als uw klanten, klant blijven, zelfs uw ambassadeurs worden en nieuwe klanten aanbevelen, is de continuïteit van uw bedrijf geborgd en kunt u al snel weer denken aan het plannen van een volgende vakantie! Ik wens u veel mooie belevingen en spreek u graag als u, eenmaal weer aan het werk, aan de slag gaat met het optimaliseren van klantbeleving.

Annelies Raaijmaakers-Bredius

Add Attention Reach results, beyond expectations/contact