Bepalen deze elementen ook jouw vakantiebeleving?


We kijken er naar uit toch? Nieuwe plaatsen ontdekken, gerechten uitproberen in authentieke restaurantjes. En vooral genieten van de verrassingen die onze vakantiebestemming te bieden heeft.

Je hebt je van tevoren voorbereid en reviews gecheckt via Internet maar het blijft ook een kwestie van VERTROUWEN op de beloftes die reis-en accommodatie verschaffers je hebben gedaan.

Je verwacht dat het met die accommodatie wel goed komt, omdat de communicatie tot nog toe wel gladjes verliep en je de indruk had dat er sprake was van oprechte BETROKKENHEID van de eigenaar van de accommodatie bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Je voelde wel een klik.

Je schat in dat je een goeie deal hebt gesloten waarin de kwaliteit, de prijs die je hebt betaald, RECHTVAARDIGT.

Dus dat komt vast goed, er zijn sowieso faciliteiten genoeg en er is dus volop KEUZEVRIJHEID om te doen en laten waar je zin in hebt.

Je hebt bewust gekozen voor een accommodatie waar niet al teveel regels zijn en je zelf genoeg INVLOED hebt om te bepalen hoe laat je thuiskomt, wilt ontbijten of je kamer wordt schoongemaakt.

Dit klinkt als een boeking waar je goed over hebt nagedacht bij een accommodatie die het begrijpt.

Als deze accommodatieverschaffer de beloftes nakomt en daarmee aan je verwachtingen voldoet, jou daarbovenop weet te verrassen door je extra gemak te laten ervaren en alle medewerkers het jou met hun hartelijke aandacht en goede zorgen naar de zin maken, geef jij dit verblijf misschien wel een verdiende 9+ . Bovendien gun je anderen graag dezelfde ervaring en beveel je deze accommodatie van harte aan. Het geeft je vast een goed gevoel dat jouw review of mond tot mond reclame de accommodatie weer nieuwe gasten oplevert en je daarmee iets terugdoet en bijdraagt aan de bedrijfscontinuïteit van deze aardige eigenaar.

Maar hoe zit het eigenlijk in je eigen business? Hoe geeft jouw organisatie invulling aan de 5 klant en medewerkers relatieversterkers; vertrouwen, gevoel van betrokkenheid, rechtvaardigheid, keuzevrijheid en invloed?

Vind je dit een boeiend onderwerp om na de vakantie AANDACHT aan te geven en met mij over te sparren?

Bel gerust en ik kom graag bij je op de koffie./contact

Geniet van een fijne vakantie, met veel memorabele belevingen!


Annelies Raaijmaakers-Bredius

Add Attention Reach results, beyond expectations/contact