Add attention, mozaïek en Gaudi wat hebben ze met elkaar te maken?

We komen ze overal tegen in je bedrijfsuitingen maar wat zit erachter? Een vraag die ik nog regelmatig krijg.
Ach misschien is het ver gezocht, maar voor mij was het, en is het nog steeds heel logisch.

Als je oprechte AANDACHT voor de ander verankert in je dagelijks denken en doen creëer je mooie belevenissen en daarmee een betere samenleving, is de missie van Add attention.

Oprechte aandacht is, natuurlijk, kleurrijk en authentiek.

Aandacht gaat over mensen en die staan bij Add attention centraal, mensen zijn uniek. Ze voegen ieder op hun eigen manier, met hun eigen kleur en vorm waarde toe. Zij mogen het verschil maken.

Gaudi was een Spaanse architect.Hij was formeel gezegd grondlegger van de organische architectuur. De natuur was zijn inspiratiebron. De vormen van zijn constructies vonden hun basis in het leven in de natuur. In zijn opmerkelijke bouwstructuren, maken vooral de opvallende mozaïeken, ieder steentje met zijn eigen vorm en kleur, het bouwwerk tot een verrassend geheel. In Barcelona creëerde hij hiermee meer dan functionele gebouwen en parken. Hij raakte de emoties en realiseerde bijzondere belevingen. Op deze website kom je verschillende foto's tegen. Het inspireerde mij 4 jaar geleden toen ik Add attention begon.

Vandaar dat ik de werken van Gaudi, die graag afweek van traditionele standaarden, zie als metafoor voor mijn werk.

  Duidelijk, gedegen, organisch, opmerkelijk en duurzaam geconstrueerd met aandacht voor de kleurrijkheid en uniciteit van de mens en gericht op beleving.

Zijn beroemdste bouwwerk, de Templa Expiratorio Sagrada Familia in Barcelona is nog niet af. Hij zelf werkte er 40 jaar aan en met en na hem vele anderen, inmiddels al 140 jaar. Gelukkig kan ik nog even vooruit.